Ελάτε να σας φτιάξουμε
τον ιστότοπό σας

Για να συμβαδίσετε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά, χρειάζεστε λύσεις που μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας.

Είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα.

Εσείς έχετε τον έλεγχο.
Το περιεχόμενό σας ανήκει μόνο σε εσάς.
Βασιστείτε σε εμάς για να διατηρήσουμε τον ιστότοπό σας ώστε να μην χάσετε ποτέ έναν επισκέπτη. 

Δείτε ιστοσελίδες μας Επικοινωνήστε μαζί μας
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ στο WordPress

Το 43% των sites στο internet χρησιμοποιούν το WordPress

WORDPRESS KONIDESIGN.GR

Το WordPress διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για έναν ιστότοπο φιλικό προς το SEO. Ό,τι και αν δημοσιεύετε. Όποιο κι αν είναι το κοινό σας.

Το WordPress διευκολύνει την εργασία σας. Έτσι είναι εύκολο να επεκτείνετε τον ιστότοπό σας καθώς το κοινό σας αυξάνεται.

Μάθετε περισσότερα

WooCommerce

Δημιουργoύμε ακριβώς τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου που θέλετε.

Το WooCommerce είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κοινότητες ηλεκτρονικού εμπορίου. Πουλήστε online με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που έχει σχεδιαστεί για να αναπτύσσεται με την επιχείρησή σας. Η πιο αξιόπιστη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μάθετε περισσότερα

Αυτό που θέλετε

Σκεφτόμαστε σαν πελάτες

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop, με γνώμονα πάντα την σωστή λειτουργία και προβολή σας στο internet, προσφέροντας στους πελάτες σας την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Διαθέτουμε μεγάλη γνώση της αγοράς και την αξιοποιούμε πλήρως σε συνδυασμό με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας. Σκεφτόμαστε σαν πελάτες και γνωρίζουμε ότι κάθε ευχαριστημένος πελάτης θα φέρει πολλούς περισσότερους πελάτες κοντά σας. 

Ζητήστε προσφορά

01

Πρόοδος εργασιών

Έχετε πλήρη έλεγχο των εργασιών μας για τη σχεδίαση και την κατασκευή της ιστοσελίδας ή του e-shop σας.

02

Χρεώσεις

Χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις μετά την τελική μας προσφορά.

Φόρμα ενδιαφέροντος προσφοράς >

03

Διαχείριση ιστοσελίδας

Πλήρης διαχείριση της ιστοσελίδας σας ή του e-shop από εμάς εφόσον το επιθυμείτε και για όσο διάστημα χρειαστείτε. Παρουσίαση του διαχειριστικού προγράμματος για να έχετε τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας σας ή του e-shop σας χωρίς περιορισμούς. Άμεση ανταπόκριση support όποτε χρειαστείτε.

04

Social Media

Σύνδεση με όλα τα social media. Δυνατότητα διαχείρισης των social media από εμάς, εφόσον το επιθυμείτε και για όσο διάστημα χρειαστείτε.

05

Domain Name, Hosting

Αναλαμβάνουμε την κατοχύρωση του επιθυμητού domain name καθώς και την φιλοξενία του web hosting για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε. Οι υπηρεσίες για την κατοχύρωση του domain name καθώς και για την φιλοξενία του web hosting γίνονται από την Top Host.

06

SEO

Το SEO είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη διαδικασία προκειμένου η ιστοσελίδα σας να μπορεί να διαβαστεί από την Google και να οδηγηθεί στην υψηλότερη δυνατή θέση. Tο SEO ελέγχεται συνεχώς από εμάς για την αποτελεσματικότητα του, προσπαθώντας έτσι να φέρουμε την ιστοσελίδα σας στην υψηλότερη θέση στην Google.

07

Προσαρμογή

Full Responsive προσαρμογή για κινητά, tablet, υπολογιστές, TV.

08

Διαφήμιση

Καταχώρηση Google Business. Διαφήμιση Google. Διαφήμιση στα Social Media. Δημιουργία News Letter.

09

Promo Video

Δημιουργία διαφημιστικού Video με το λογότυπό σας, για χρήση στην ιστοσελίδα σας ή στα Social Media.